ROOPRAM ROTI ROTTERDAM

ROOPRAM ROTI ROTTERDAM Roti restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1287 beoordelingen
19 jan 2021 om 21:28 Je ziet geen verschiil in roti met extra kip van 11 euro en gewone roti van 9 euro Je krijgt dezelfde hoeveelheid kip in beide Ik vind extra geld en je zie geen venadering
19 jan 2021 om 1:33 Roti lams , te weinig vlees en smaakte heel raar meteen de prullenbak in gegaan , roti kip was wel te doen bezorgservice duurde super lang !
17 jan 2021 om 20:42 1,5uu gewacht op het eten. Eten koud! Kleine, vettige en bijna ongevulde loempia’s
17 jan 2021 om 0:04 Super snelle bezorging. De bezorgster was ook echt knap . Eten was ook prima.
16 jan 2021 om 22:05 Weinig eten altijd voor dure prijs.. vind personeel heel onaardig en kortaf. Vandaag online eten besteld, 2 uur lang op eten gewacht. Had voor extra sambal betaald, die zat er niet bij. Telefonisch gebeld, geen gehoor. Lekker geld al verdiend toch waarom
16 jan 2021 om 19:28 Lekkere grote niet te vette roti platen.
12 jan 2021 om 20:14 Jullie zijn mijn ei vergeten. Erg jammer. Verder wel lekker maar die ei had ik niet willen missen.
8 jan 2021 om 20:26 Het eten heeft goed gesmaakt maar een beetje chutney zou het compleet hebben gemaakt.
7 jan 2021 om 7:11 Ik heb voor € 75,- eten besteld. Eten was lekker maar de extra roti platen wat ik erbij had besteld waren er niet bij geleverd. Bij meerdere pogingen om te bellen was er helaas geen gehoor. Jammer dit!
6 jan 2021 om 20:48 Prima op tijd en heerlijk eten en was ook nog goed warm
6 jan 2021 om 19:54 Altijd lekker eten! Uit voorzorg en ervaring 2 uur van te voren de bestelling gemaakt met een tijdstip voor bezorging. Bezorging was 15 min later dus goed te doen.
4 jan 2021 om 15:03 Love the rottirol!!